tirsdag 23. august 2011

mamma mia

Etter helgens ville nattergal-liv, er det nesten ikke ok og gå på forelesninger denne uka. Vi har vært ute og kallt på både den ene og den andre, og siden de fleste i kristiansand går på UiA møter vi stadig på kjente fjes i hallen, kantina og på bokhandelen. Dette resulterer i gjemming av ansikt, stirring i borplater, røde ansikter og dramatiske fluktplaner. "Fy flate for noen fjortisser" tenker dere. Vi tenker at neste gang vi er ute skal vi kun drikke tre øl, sitte rolig på byen og gå rett hjem når stengetid nærmer seg.

og alle bare



I helgen hadde katrine bursdag og dette måtte jo feires med fryd og moro. Siden det var på sin plass at partypooperen Jane arrangerte bursdagen og hun ikke visste hva hun skulle gjøre i en bursdag spurte hun katrine og ønsker. Katrine sa at hennes høyeste ønske var å få besøk av en kjendis og derfor ble det kjendisparty og alle gjestene måtte kle seg ut. Tine tok på seg en skjorte og sa hun var Janove Ottesen, Linda var en jeg ikke husker navnet på(med løsvipper), Jane var Fredrik fra datarock(med datarockdrakt) og bursdagsbarnet var selveste Sporty spice(med høy hestehale). Resten visste ikke helt hvem de var, mens de skyldte på at man ikke kunne kle seg ut når man skulle på byen. Det spratt i ølkorker og vinglassene ble funnet frem. Vi lekte kortskalle og det var ganske så fint. Så gikk vi ut på byen, og der fant vi det minste bordet, noen danset, andre drakk kreftfremkallende drinker og noen tente på en skinnjakke. Etter en stund gikk brannalarmen og alle ble brutalt kastet ut. Klokka var ikke stengetid enda, så vi fant ut at det var det eneste rette å ha nach i leiligheten. Vi så bort i fra det faktum at det er ganske lytt der vi bor, og naboene bor tett på som hybelkaniner under en sofa.
Katrine spilte gitar på benet sitt, vi drakk jägermeister og alle hadde det helt sånn passe. Vi lagde danser og løp i trapper helt til alle gikk å la seg.

Og det var den bursdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar